Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 24/25-06-2017

Ημερομηνία: 23 Ιουνίου 2017
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24/25-06-2017
 
Νεφώσεις με σποραδικές μπόρες το Σάββατο στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς - τοπικά έντονα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας (κυρίως στην Χαλκιδική και την Θάσο) και της Θράκης. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα δώσουν σποραδικές μπόρες στην Μυτιλήνη καθώς και σε τμήματα της Κορινθίας και της δυτικής Αττικής.
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες την Κυριακή στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Θεσσαλίας. Σταδιακά και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα δυτικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας καθώς και μεγάλο τμήμα της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της ηπειρωτικής Πελοποννήσου. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλά επίπεδα. Τοπικά στα ανατολικά πεδινά ηπειρωτικά έως τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση μεγάλων ελληνικών πόλεων:

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Πάτρας

Πρόγνωση καιρού Λάρισας

Πρόγνωση καιρού Ηρακλείου

Πρόγνωση καιρού Ιωαννίνων

Πρόγνωση καιρού Καβάλας

Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου) ξεκινάει με βροχές και παροδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - τοπικά έντονα φαινόμενα στον ηπειρωτικό κορμό της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Τρίτη το απόγευμα - καλοκαιρία από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο. Σημαντική μεταβολή του καιρού από το Σάββατο το βράδυ/ ξημερώματα Κυριακής με βροχές και σποραδικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι από ΒΒΔ/ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο από τα μέσα της βδομάδας και μέχρι το Σάββατο - μέγιστες θερμοκρασίες στους 40 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση την Κυριακή της τάξης των 10 έως 12 βαθμών Κελσίου.
 
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 23/6/2017