Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 22/23-07-2017

Ημερομηνία: 21 Ιουλίου 2017
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22/23-07-2017
 
Νεφώσεις με σποραδικές μπόρες το Σάββατο στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας - ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με σποραδικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας - ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο και τοπικά στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά πεδινά έως τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση μεγάλων ελληνικών πόλεων:

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Πάτρας

Πρόγνωση καιρού Λάρισας

Πρόγνωση καιρού Ηρακλείου

Πρόγνωση καιρού Ιωαννίνων

Πρόγνωση καιρού Καβάλας

Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (24 έως 30 Ιουλίου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Παρασκευή με τα φαινόμενα όμως να επικεντρώνονται κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Βελτίωση του καιρού το Σαββατοκύριακο. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - σε σημαντική ενίσχυση την Πέμπτη σε Δ/ΔΒΔ - και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά επίπεδα. Σε σημαντική πτώση την Πέμπτη και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα το Σαββατοκύριακο.
 
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 21/7/2017