Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 12/13-08-2017

Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2017
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12/13-08-2017
 
Αυξημένες νεφώσεις αστάθειας το Σάββατο στην Ροδόπη με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών καταιγίδων - αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της Μακεδονίας και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Βροχές και σποραδικές μπόρες την Κυριακή σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης - μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι - αργά το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται σημαντική ενίσχυση στο Ιόνιο και την θαλάσσια περιοχή από τον Θερμαϊκό έως το κεντρικό Αιγαίο. Θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση, αρχικά στα δυτικά και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές - πρόσκαιρα το Σάββατο με την ενίσχυση των ΒΒΔ ανέμων η θερμοκρασία θα σημειώσει μέγιστες τιμές στην Θεσσαλία καθώς και σε τμήματα της ανατολικής Στερεάς (τοπικά έως τους 40 βαθμούς Κελσίου).

Πρόγνωση μεγάλων ελληνικών πόλεων:

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Πάτρας

Πρόγνωση καιρού Λάρισας

Πρόγνωση καιρού Ηρακλείου

Πρόγνωση καιρού Ιωαννίνων

Πρόγνωση καιρού Καβάλας

Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (14 έως 20 Αυγούστου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αστάθεια την Τετάρτη στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά η οποία θα γενικευτεί την Πέμπτη επηρεάζοντας μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Παρασκευή και νέα επιδείνωση το Σαββατοκύριακο. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί - την Τετάρτη θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ με την ίδια ένταση - και θερμοκρασία σε πτώση και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.
 
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 11/8/2017