Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 19/20-08-2017

Ημερομηνία: 18 Αυγούστου 2017
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19/20-08-2017
 
Ηλιοφάνεια με τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στις προσήνεμες στο βόρειο ρεύμα ορεινές περιοχές των Κυκλάδων, της ανατολικής Κρήτης και της Δωδεκανήσου. Αργά το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στην Ρόδο και το Καστελόριζο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν σποραδικές μπόρες. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές.
Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με αστάθεια όμως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στις ορεινές περιοχές των Κυκλάδων, την ανατολικής Κρήτης και της Δωδεκανήσου.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση μεγάλων ελληνικών πόλεων:

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Πάτρας

Πρόγνωση καιρού Λάρισας

Πρόγνωση καιρού Ηρακλείου

Πρόγνωση καιρού Ιωαννίνων

Πρόγνωση καιρού Καβάλας

Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (21 έως 27 Αυγούστου) ξεκινάει με βροχές και σποραδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - μεμονωμένες μπόρες θα σημειωθούν και στην Κρήτη. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη με τα φαινόμενα όμως να περιορίζονται σταδιακά στην βορειοανατολική Ελλάδα - τοπικά έντονα φαινόμενα στην Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Βελτίωση του καιρού την Τετάρτη - καλές καιρικά συνθήκες το υπόλοιπο της βδομάδας. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι - την Τετάρτη θα ενισχυθούν στο Αιγαίο σε τοπικά ισχυρούς - και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Σε άνοδο το Σαββατοκύριακο.
 
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 18/8/2017