Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 16/17-09-2017

Ημερομηνία: 15 Σεπτεμβρίου 2017
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16/17-09-2017
 
Σάββατο: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.
Κυριακή: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - αργά το απόγευμα νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα - τοπικά την Κυριακή έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση μεγάλων ελληνικών πόλεων:

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Πάτρας

Πρόγνωση καιρού Λάρισας

Πρόγνωση καιρού Ηρακλείου

Πρόγνωση καιρού Ιωαννίνων

Πρόγνωση καιρού Καβάλας

Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (18 έως 24 Σεπτεμβρίου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη στα ανατολικά και βόρεια με νεφώσεις αστάθειας οι οποίες αργά το απόγευμα θα δώσουν σποραδικές μπόρες. Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη με βροχές και σποραδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - θα υπάρχουν πάντως και μεγάλα διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Τοπικά ισχυρές βροχές την Πέμπτη στα βορειοανατολικά - καλύτερες καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές μπόρες την Παρασκευή στο κεντρικό Αιγαίο και σε τμήματα της ανατολικής χώρας αλλά με γρήγορη βελτίωση του καιρού. Καλές γενικά καιρικά συνθήκες το Σαββατοκύριακο.
Άνεμοι από ΒΔ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι - την Παρασκευή θα στραφούν σε Β/ΒΒΔ και θα ενισχυθούν στο Ιόνιο σε τοπικά ισχυρούς - και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο μέχρι την Τρίτη και σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα - γενικευμένες θερμοκρασίες 35 βαθμών Κελσίου ενώ τοπικά στα πεδινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας δεν αποκλείεται να αγγίξει και τους 39 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση από την Τρίτη το απόγευμα και μέχρι την Πέμπτη της τάξης των 10 έως 12 βαθμών Κελσίου.
 
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 15/9/2017