Επιδείνωση του καιρού σε...δύο δόσεις

Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου 2017
 
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ...ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ
 
Πρώτη δόση
 
Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στα δυτικά και βόρεια με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας εκτός από τα ανατολικά ηπειρωτικά (ανατολικη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο) όπου θα υπάρχουν κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων αργά το βράδυ στην Αττική και την Αργολίδα).
 
Ιδιαίτερη προσοχή τα ξημερώματα της Τρίτης στα Δωδεκάνησα όπου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικα στοιχεία αναμένονται τοπικά έντονες καταιγίδες.
 
Προγνωστικός χάρτης υετού για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου - βράδυ
Πηγή: www.meteociel.fr
 
 
Δεύτερη δόση
 
Από το μεσημέρι της Τρίτης τα φαινόμενα σταδιακά θα μετατοπιστούν στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ενώ από τα ξημερώματα της Τετάρτη αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού στις περιοχές που είχαν εξαιρεθεί την Δευτέρα - δηλαδή στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο καθώς και στα προσήνεμα τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.
 
Ιδιαίτερη προσοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αργολίδα και την Κορινθία όπου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αναμένονται τοπικά έντονες καταιγίδες.
 
Προγνωστικός χάρτης υετού για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου - ξημερώματα.
Πηγή: www.meteociel.fr
 
 
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινότερα τμήματα με υψόμετρο >1900μ.
 
Δημήτρης Καμπόλης
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 23/10/2017