Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο 24/25-11-2012

 
Ημερομηνία: 23 Νοεμβρίου 2012
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24/25-11-2012
 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το Σάββατο, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή ψεκάδες. Καλύτερες καιρικά συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά προσήνεμα και την βόρεια Κρήτη όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή ψεκάδες. Από το απόγευμα πάντως αναμένεται βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί, στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
 

Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 24-11-2012

Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις θα έχουμε στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών ή ψεκάδων. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην Ήπειρο όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές. 

Κυριακή 25-11-2012

Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις νότιες Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη (πρόγνωση περιφέρειας Κρήτης) όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή ψεκάδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης (μεγάλου ύψους). Άνεμοι στο Αιγαίο από BΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.  

Αθήνα: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή ψεκάδων. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο το απόγευμα. Καλές καιρικά συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης (μεγάλου ύψους). Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 12-17βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή ψεκάδων. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο το μεσημέρι. Καλές γενικά συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις χαμηλής και υψηλής διαστρωμάτωσης (χαμηλού/μεγάλου ύψους). Άνεμοι αρχικά από Α διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

Ερχόμενη βδομάδα:

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η ερχόμενη βδομάδα αναμένεται βροχερή στο δεύτερο μισό με σημαντική ενίσχυση των Ν ανέμων και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το Σ/Κ λόγω της στροφής των ανέμων από ΔΒΔ διευθύνσεις.

 

YouWeather.com

 

 

Ημ/νία καταχώρησης: 23/11/2012