00:00
06:00
12:00
Τρέχον run 18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καρπενήσι 4.6°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 20.5°

Υψηλότερος υετός
   Μυτιλήνη 2.1mm

Μέγιστος άνεμος
   Πολύγυρος 6 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Καλοκαίρι 2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 23 Μαίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Δροσερό αναμένεται σε γενικές γραμμές το καλοκαίρι 2016 με χαμηλότερες από τις μέσες κλιματικές τιμές θερμοκρασίες. Κύρια χαρακτηριστικά ο ψυχρός καιρός στα μέσα Ιουνίου, ο δροσερός Αύγουστος, οι ενισχυμένοι και παρατεταμένοι Β άνεμοι στην ανατολική και νότια Ελλάδα, και η ζέστη στα δυτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 23-05-2016 έως 27-05-2016


Ημερομηνία: 22 Μαίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 23-05-2016 ΕΩΣ 27-05-2016
 
Με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις ξεκινάει η βδομάδας - τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τρίτη στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά (ανατολική Μακεδονία και Θράκη) - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Παροδικές μπόρες το απόγευμα της Τετάρτης στον Έβρο - αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Πέμπτη και την Παρασκευή στα βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στην νότια Πίνδο και τις Σποράδες - αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Αιγαίο έως ισχυροί - την Τρίτη θα στραφούν πρόσκαιρα σε Δ/ΔΝΔ ασθενείς έως μέτριους - και θερμοκρασία σε άνοδο και σε ελαφρώς υψηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 21/22-05-2016


Ημερομηνία: 20 Μαίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21/22-05-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες το Σάββατο στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - έντονα κατά τόπους φαινόμενα στην Ήπειρο, την ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα με σποραδικές μπόρες αργά το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με τα φαινόμενα όμως να αποκτούν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα - περισσότερα φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Άνεμοι στο Ιόνιο και το Κρητικό από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Αιγαίο από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση - την Κυριακή θα στραφούν παντού σε Β/ΒΒΔ μέτριους και θερμοκρασία σε πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 16-05-2016 έως 20-05-2016


Ημερομηνία: 15 Μαΐου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 16-05-2016 ΕΩΣ 20-05-2016
 
Νεφώσεις με σποραδικές μπόρες την Δευτέρα στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης - ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη με ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες στην Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία. Βροχές και παροδικές μπόρες την Τετάρτη στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε περιοχές της ανατολικής νησιωτικής χώρας. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Πέμπτη - επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Άνεμοι από ΒΔ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - την Πέμπτη θα στραφούν στο Αιγαίο σε ΝΔ ασθενείς - και θερμοκρασία σε πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Άνοιξη 2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 11 Φεβρουρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Με διττή συμπεριφορά αναμένεται σε γενικές γραμμές η άνοιξη 2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην βόρεια Ελλάδα και υψηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην νότια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 από 3