Τρέχον run 00:00
06:00
12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καρπενήσι 9.6°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Άργος 21.3°

Υψηλότερος υετός
   Μυτιλήνη 3.8mm

Μέγιστος άνεμος
   Κάρπαθος 6 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνές νεφώσεις χαμηλού ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους και τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους και τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού / μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους και τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού / μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 29-04-2016 έως 03-05-2016 (Μ.Παρασκευή έως Τρίτη του Πάσχα)


Ημερομηνία: 28 Απριλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 29-04-2016 ΕΩΣ 03-05-2016 (Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ)
 
Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες την Μ.Παρασκευή στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές - τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στην νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το Μ.Σάββατο οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Καλές καιρικά συνθήκες το Πάσχα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - επιδείνωση του καιρού αργά το απόγευμα στα βορειοδυτικά με βροχές και παροδικές μπόρες. Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Άνεμοι από Α/ΑΝΑ διευθύνσεις μέτριοι - το Μ.Σάββατο θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ μέτριους ενώ την Δευτέρα του Πάσχα στα δυτικά και βόρεια σε Β/ΒΒΔ μέτριους έως ισχυρούς και στα ανατολικά και νότια σε ΔΝΔ/ΝΔ με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία σε σημαντική πτώση την Δευτέρα του Πάσχα και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 25-04-2016 έως 29-04-2016


Ημερομηνία: 24 Απριλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 25-04-2016 ΕΩΣ 29-04-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στην δυτική νησιωτική και ηπειρωτική χώρα καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και του βόρειου Αιγαίου - ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Μ.Τρίτη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά - ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Καλές καιρικά συνθήκες την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη εκτός από τα βορειοδυτικά όπους αναμένονται τοπικές βροχές. Βροχές και παροδικές μπόρες την Μ.Παρασκευή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια - αυξημένες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - την Μ.Τρίτη θα στραφούν σε ΒΒΔ/ΒΔ και θα ενισχυθούν - και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση την Μ.Τρίτη, σε άνοδο στην συνέχεια. 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Άνοιξη 2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 11 Φεβρουρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Με διττή συμπεριφορά αναμένεται σε γενικές γραμμές η άνοιξη 2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην βόρεια Ελλάδα και υψηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην νότια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Χειμώνας 2015-2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Ψυχρός αναμένεται σε γενικές γραμμές ο χειμώνας 2015-2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας - μεγαλύτερη αποκλίσεις θα παρουσιαστούν στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή του κλίματος στην Ελλάδα (Αθήνα) - Δεκέμβριος


Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2014
 
ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 από 3