Ανανέωση δεδομένων καθημερινά στις 11:00 πμ και στις 23:00 μμ
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης 

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Σαμοθράκη  12.7°

 Καβάλα  8.4°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καστοριά 2.3°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 22.7°

Υψηλότερος υετός
   Σαμοθράκη 12.3mm

Μέγιστος άνεμος
   Σαμοθράκη 6 Bf

Επιλογές Περιοχές
Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές ψεκάδες Έναστρος ουρανός Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού/μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ισχυρή βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ισχυρή βροχόπτωση Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Έκτακτο δελτίο - Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014


Ημερομηνία: 24 Οκτωβρίου 2014
 
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
 
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στην ανατολικη Στερεά με κύρια χαρακτηριστικά της ισχυρές κατά τόπους βροχές και την ενίσχυση των ΝΝΑ ανέμων στον Ευβοϊκό.
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύρακο 25/26-10-2014


Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου 2014
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25/26-10-2014
 
Κακοκαιρία το Σάββατο στα ανατολικά και βόρεια με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην βορειοανατολική Ελλάδα θα είναι έντονα. Βελτίωση του καιρού την Κυριακή στην δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα. Άνεμοι σταδιακά από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα ήταν η Ελλάδα αν ανέβαινε η στάθμη της θάλασσας - Αττική


Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου 2014
 
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ
 
Ποια θα ήταν η μορφή της Ελλάδας αν έλιωναν οι πάγοι και ανέβαινε η στάθμη της θάλασσας? Πόσο θα επηρεάζονταν οι παραθαλάσσιες περιοχές και πως θα διαμορφωνόταν η νέα ακτογραμμή?
 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Χειμώνας 2015 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2014
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
 
 
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 20-10-2014 έως 26-10-2014


Ημερομηνία: 19 Οκτωβρίου 2014
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 20-10-2014 ΕΩΣ 26-10-2014
 
Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Καλύτερες καιρικά συνθήκες την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Άνεμοι από ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, την Πέμπτη θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μέχρι τα μέσα της βδομάδας - σε σημαντική πτώση την Πέμπτη και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 από 3