00:00
Τρέχον run 06:00
12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Φηρά 24.3°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κομοτηνή 37.7°

Υψηλότερος υετός
   Αγρίνιο 1mm

Μέγιστος άνεμος
   Άγ.Νικόλαος 6 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Καύσωνας Έναστρος ουρανός Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Πυκνές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Τοπικές ψεκάδες Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Καύσωνας Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 23/24-07-2016


Ημερομηνία: 22 Ιουλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23/24-07-2016
 
Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλά επίπεδα - τοπικά στα ηπειρωτικά πεδινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας έως τους 40 βαθμούς Κελσίου.
 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 18-07-2016 έως 22-07-2016


Ημερομηνία: 18 Ιουλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 18-07-2016 ΕΩΣ 22-07-2016
 
Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Σποραδικές μπόρες την Τρίτη στην Εύβοια και τα ηπειρωτικά τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη με βροχές και παροδικές μπόρες σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Χαλκιδικής, της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου - τοπικά έντονα φαινόμενα στις Σποράδες και την Εύβοια ενώ δεν αποκλείεται πρόσκαιρη καταιγίδα και στην Ρόδο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού την Πέμπτη με τα φαινόμενα να περιορίζονται στην Μαγνησία και τις Σποράδες. Καλές καιρικά συνθήκες την Παρασκευή. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 16/17-07-2016


Ημερομηνία: 15 Ιουλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16/17-07-2016
 
Τοπική αστάθεια το Σαββατοκύριακο στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας καθώς και σε περιοχές του Ιονίου. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση, σημαντικότερη στα δυτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 09/10-07-2016


Ημερομηνία: 08 Ιουλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 09/10-07-2016
 
Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Κυριακή και σε ελαφρώς υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 04-07-2016 έως 08-07-2016


Ημερομηνία: 3 Ιουλίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 04-07-2016 ΕΩΣ 08-07-2016
 
Με αστάθεια ξεκινάει η βδομάδα στα ηπειρωτικά ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης - τις πρωινές ώρες της Δευτέρας καταιγίδες θα σημειωθούν και στις Σποράδες. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές. Αστάθεια τις υπόλοιπες ημέρες της βδομάδας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά - την Πέμπτη και την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο της ηπειρωτικής χώρας εκτός από τα ανατολικότερα τμήματα της Στερεάς. Καλές καιρικά συνθήκες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα μέσα της βδομάδας - σημαντικότερη την Παρασκευή στα βόρεια. 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 από 4