00:00
06:00
Τρέχον run 12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Φλώρινα  -2.5°

 Ξάνθη  -3.3°

 Έδεσσα  -0.8°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Ξάνθη -3.3°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 16.9°

Υψηλότερος υετός
   Λαμία 1.8mm

Μέγιστος άνεμος
   Φηρά 7 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Ασθενής βροχόπτωση Έναστρος ουρανός Μέτρια βροχόπτωση Έναστρος ουρανός Παγετός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ασθενής βροχόπτωση Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 05-12-2016 έως 09-12-2016


Ημερομηνία: 05 Δεκεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 05-12-2016 ΕΩΣ 09-12-2016
 
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα κεντρικά ηπειρωτικά - τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές την Τρίτη στα βορειοδυτικά - ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη με βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά και την Πελοπόννησο - τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση του καιρού την Πέμπτη - καλές καιρικά συνθήκες την Παρασκευή. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί - σε πρόσκαιρη εξασθένηση την Τετάρτη -  και θερμοκρασία σε πτώση την Πέμπτη και σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 03/04-12-2016


Ημερομηνία: 02 Δεκεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 03/04-12-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική και νότια Πελοπόννησο, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα - ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα τοπικών βροχών σε τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Θεσσαλίας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με σταδιακή επιδείνωση του καιρού στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και το σύνολο της νότιας νησιωτικής χώρας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ με τάσεις ενίσχυσης σε ισχυρούς και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο το Σάββατο, σε σημαντική πτώση από το μεσημέρι της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 28-11-2016 έως 02-12-2016


Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 28-11-2016 ΕΩΣ 02-12-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - καλύτερες καιρικά συνθήκες με σποραδικά φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις μετά το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού την Τρίτη με βροχές στις νοτιότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας - ισχυρές χιονοπτώσεις μετά το μεσημέρι και στην Θεσσαλονίκη. Σταδιακά και μέσα στην νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα κεντρικά, δυτικά και νότια - ισχυρές χιονοπτώσεις στην Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Χιονοπτώσεις την Τετάρτη στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου - τοπικές χιονοπτώσεις και στην Αττική ενδεχομένως και μέσα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας. Βελτίωση του καιρού την Πέμπτη στην ηπειρωτική χώρα - τοπικές βροχές στα πεδινά τμήματα των Κυκλάδων και της Κρήτης και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο >500μ. Αίθριος καιρός την Παρασκευή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από N διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, την Τρίτη θα στραφούν σταδιακά σε Β/ΒΒΑ ισχυρούς και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις και θερμοκρασία σε κατακόρυφη πτώση την Τρίτη της τάξης των 12 έως 14 βαθμών Κελσίου και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα - ισχυρός παγετός την Τετάρτη και την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Σε άνοδο την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 26/27-11-2016


Ημερομηνία: 25 Νοεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 26/27-11-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο - ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακά και μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα αναμένονται σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και της Πελοποννήσου. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια - άστατος καιρός με βροχές και παροδικές μπόρες στις υπόλοιπες περιοχές - τοπικά έντονα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στην Στερεά, την Πελοπόννησο, το ανατολικό Αιγαίο και τα βόρεια Δωδεκάνησα. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο και την θάλασσα της Ρόδου έως ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε ελαφρώς υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Μακροπρόθεσμη πρόγνωση καιρού - Δεκέμβριος 2016


Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Προγνωστικός χάρτης θερμοκρασιακής απόκλισης Ελλάδος για τον μήνα Δεκέμβριο.
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 5 από 5