00:00
06:00
Τρέχον run 12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Καρδίτσα  -4.7°

 Ιωάννινα  -0°

 Δράμα  -4.5°

 Θήβα  0.3°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καρπενήσι -10.3°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 13.8°

Υψηλότερος υετός
   ---

Μέγιστος άνεμος
   Ερμούπολη 6 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Παγετός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Παγετός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Παγωμένη ομίχλη Παγετός Παγετός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 21/22-1-2017


Ημερομηνία: 20 Ιανουρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21/22-1-2017
 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - κατά περιόδους πυκνότερες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή - σχετική επιδείνωση του καιρού σε τμήματα της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς αργά το βράδυ με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών στα πεδινά και χιονοπτώσεων στα ορεινά. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Κρητικό και το Ιόνιο από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία μικρή άνοδο την Κυριακή. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Μακροπρόθεσμη πρόγνωση καιρού - Φεβρουάριος 2017


Ημερομηνία: 19 Ιανουαρίου 2017
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Προγνωστικός χάρτης θερμοκρασιακής απόκλισης Ελλάδος για τον μήνα Φεβρουάριο.
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 16-1-2017 έως 20-1-2017


Ημερομηνία: 15 Ιανουαρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 16-1-2017 ΕΩΣ 20-1-2017 
 
Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά/ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο - τοπικά έντονα φαινόμενα στον ορεινό όγκο της Πίνδου και την Ροδόπη. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη και την Τετάρτη - παροδικές βελτιώσεις του καιρού στην Ήπειρο, την κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Επιδείνωση του καιρού το βράδυ της Τετάρτη/ξημερώματα Πέμπτης στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - έντονα φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σταδιακή βελτίωση του καιρού την Παρασκευή με σποραδικά φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική χώρα. Άνεμοι από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα βόρεια από ΒΑ/ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι - την Πέμπτη θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ μέτριους - και θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα στην νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, σε χαμηλότερα επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 14/15-1-2017


Ημερομηνία: 14 Ιανουρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14/15-1-2017
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο καθώς και σε περιοχές του ανατολικού Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης - χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές στα ορεινά/ημιορεινά της Ηπείρου καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με υψόμετρο >300μ. Σταδιακά και προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στον Έβρο, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  Καλές καιρικά συνθήκες την Κυριακή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σταδιακά και μετά το μεσημέρι επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αρχικά στην Πελοπόννησο και μέχρι το βράδυ στο μεγαλύτερο τμήμα της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά - έντονα κατά τόπους φαινόμενα. Άνεμοι από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί - την Κυριακή θα στραφούν στα βόρεια σε ΒΒΑ/ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο το Σάββατο και σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα στα νότια.

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για την Τετάρτη 11-1-2017


Ημερομηνία: 10 Ιανουαρίου 2017
 
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/2017
 
Σε ισχύ από την Τρίτη 16:00 έως την Τετάρτη 22:00 και αφορά τους νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αττικής, Εύβοιας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Λέσβου.

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 5 6 7 από 7