00:00
06:00
12:00
Τρέχον run 18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Άμφισσα 20.2°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Ναύπλιο 29.5°

Υψηλότερος υετός
   ---

Μέγιστος άνεμος
   Κάρπαθος 5 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 26-09-2016 έως 30-09-2016


Ημερομηνία: 25 Σεπτεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 26-09-2016 ΕΩΣ 30-09-2016
 
Με σποραδικές μπόρες στην Ήπειρο, την δυτική Πελοπόννησο και την ανατολική Μακεδονία ξεκινάει η βδομάδα - ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Βελτίωση του καιρού την Τρίτη και καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας έως τα τέλη της βδομάδας. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι - πρόσκαιρα την Τετάρτη θα στραφούν σε ΒΑ τοπικά ισχυρούς στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο - και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα μέχρι την Πέμπτη. Σε σημαντική άνοδο την Παρασκευή. 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 24/25-09-2016


Ημερομηνία: 23 Σεπτεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24/25-09-2016
 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - σποραδικές  μπόρες το Σάββατο στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα - μονοψήφιες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 19-09-2016 έως 23-09-2016


Ημερομηνία: 18 Σεπτεμβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 19-09-2016 ΕΩΣ 23-09-2016
 
Με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο ξεκινάει η βδομάδα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές - σποραδικές μπόρες στην ανατολική Στερεά, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Τοπικές μπόρες την Τρίτη στην δυτική Στερεά, την βορειοδυτική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα - καλύτερες καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές μπόρες την Τετάρτη στα νότια, ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά - κυρίως μετά το μεσημέρι. Επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στην νότια νησιωτική χώρα - καλύτερες καιρικά συνθήκες στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, την Πέμπτη θα στραφούν σε ΒΒΔ/ΒΔ και θα εξασθενήσουν και θερμοκρασία σε πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2016 (Κύπρος)


Ημερομηνία: 31 Αυγούστου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 (ΚΥΠΡΟΣ)
 
Ελαφρως δροσερότερο αναμένεται σε γενικές γραμμές το φθινόπωρο 2016 στην Κύπρο. Κύρια χαρακτηριστικά ο ζεστός γενικά καιρός τον Σεπτέμβριο, ο κανονικός - με ζέστη στα μέσα του - Οκτώβρης και ο ψυχρός Νοέμβρης.

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 26 Αυγούστου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Ελαφρως δροσερότερο αναμένεται σε γενικές γραμμές το φθινόπωρο 2016. Κύρια χαρακτηριστικά ο ψυχρότερος καιρός τον Σεπτέμβριο στα ανατολικά και νότια κυρίως λόγω ενισχυμένων ανέμων, ο σχετικά ζεστός Οκτώβρης στα δυτικά και ο ψυχρός Νοέμβρης στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 από 4