00:00
Τρέχον run 06:00
12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Ναύπλιο  18.9°

 Άρτα  19.9°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Πολύγυρος 8.7°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Καλαμάτα 23.5°

Υψηλότερος υετός
   Σπάρτη 7.9mm

Μέγιστος άνεμος
   Κέρκυρα 5 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Μέτρια βροχόπτωση Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Μέτρια βροχόπτωση Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές ψεκάδες Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές καταιγίδες Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Μέτρια βροχόπτωση Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Μέτρια βροχόπτωση Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Ηλιοφάνεια Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 25-05-2015 έως 29-05-2015


Ημερομηνία: 24 Μαίου 2015
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 25-05-2015 ΕΩΣ 29-05-2015
 
Με καλές γενικά καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - αστάθεια στα βόρεια μετά το μεσημέρι. Επιδείνωση του καιρού την Τρίτη στα νότια με βροχές και τοπικές μπόρες. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη - τοπικά έντονα φαινόμενα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - την Πέμπτη θα στραφούν σε ΒΔ/ΔΒΔ και θα ενισχυθούν - και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο στα μέσα της βδομάδας και σε μικρή πτώση στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 23/24-05-2015


Ημερομηνία: 22 Μαΐου 2015
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23/24-05-2015
 
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - σποραδικές μπόρες την Κυριακή στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από Δ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Καλοκαίρι 2015 (Αθήνα)


Ημερομηνία: 19 Μαίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 (ΑΘΗΝΑ)
 
 
 
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Καλοκαίρι 2015 (Θεσσαλονίκη)


Ημερομηνία: 19 Μαίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 
 
 
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 18-05-2015 έως 22-05-2015


Ημερομηνία: 17 Μαίου 2015
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 18-05-2015 ΕΩΣ 22-05-2015
 
Με καλές γενικά καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - αστάθεια στα δυτικά μετά το μεσημέρι. Επιδείνωση του καιρού την Τρίτη με τοπικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τετάρτη - ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Βροχές και παροδικές μπόρες της Πέμπτη και την Παρασκευή στα κεντρικά και νότια. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση μέχρι τα μέσα της βδομάδας και σε άνοδο στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 5 6 από 6