00:00
06:00
Τρέχον run 12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Πρέβεζα  16.2°

 Αγρίνιο  10.2°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καστοριά 4.4°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 17.5°

Υψηλότερος υετός
   Αγρίνιο 25.9mm

Μέγιστος άνεμος
   Σαμοθράκη 7 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές ψεκάδες Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού/μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ισχυρή βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές ψεκάδες Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού/μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Μέτρια βροχόπτωση Πυκνές νεφώσεις χαμηλού ύψους Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνές νεφώσεις μεγάλου ύψους Μέτρια βροχόπτωση

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 13/14-02-2016


Ημερομηνία: 12 Φεβρουαρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13/14-02-2016
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές μπόρες το Σάββατο στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την βορειοδυτική Πελοπόννησο και σε τμήματα της Θράκης. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην δυτική Μακεδονία, σε τμήματα της Θεσσαλίας και το βόρειο Αιγαίο. Τοπικές βροχές την Κυριακή στα δυτικά καθώς και σε τμήματα της Δωδεκανήσου. Άνεμοι από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό Αιγαίο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα - τοπικά έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Άνοιξη 2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 11 Φεβρουρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Με διττή συμπεριφορά αναμένεται σε γενικές γραμμές η άνοιξη 2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην βόρεια Ελλάδα και υψηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στην νότια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 08-02-2016 έως 12-02-2016


Ημερομηνία: 7 Φεβρουαρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 08-02-2016 ΕΩΣ 12-02-2016
 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη - τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο και την Ήπειρο. Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη με βροχές και παροδικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, τμήματα της Μακεδονίας (κυρίως της κεντρικής και ανατολικής), την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο - χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές - σποραδικές βροχές στην δυτική Κρήτη και τα βορειότερα τμήματα της Δωδεκανήσου. Νεφώσεις με τοπικές βροχές την Πέμπτη στην Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα - τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης την Τετάρτη σε ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς - την Πέμπτη θα στραφούν Δ/ΔΒΔ μέτριους έως ισχυρούς - και θερμοκρασία σε άνοδο στα μέσα της βδομάδας, σε πτώση την Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Χειμώνας 2015-2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Ψυχρός αναμένεται σε γενικές γραμμές ο χειμώνας 2015-2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας - μεγαλύτερη αποκλίσεις θα παρουσιαστούν στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2015 (Θεσσαλονίκη)


Ημερομηνία: 24 Αυγούστου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 
Διττή εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το φθινόπωρο 2015 με υψηλές θερμοκρασίες τον Σεπτέμβριο και σημαντικά χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο (κυρίως από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου). 

 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 5 6 7 από 7