00:00
06:00
12:00
Τρέχον run 18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καστοριά 15.2°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Βόλος 29.1°

Υψηλότερος υετός
   Κοζάνη 3mm

Μέγιστος άνεμος
   Σκύρος 7 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Έναστρος ουρανός Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους και πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Έναστρος ουρανός Έναστρος ουρανός Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 13-06-2016 έως 17-06-2016


Ημερομηνία: 12 Ιουνίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 13-06-2016 ΕΩΣ 17-06-2016
 
Με βροχές και παροδικές μπόρες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικά έντονα φαινόμενα στην δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο και ενδεχομένως στην βορειοδυτική Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Κυκλάδων. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη με τα φαινόμενα όμως σταδιακά να περιορίζονται στα δυτικά και βόρεια καθώς και σε περιοχές του βόρειου Αιγαίου. Τοπικές βροχές την Τετάρτη στο βόρειο Αιγαίο - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Αίθριος καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή. Άνεμοι από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, την Τετάρτη θα στραφούν σταδιακά σε ΒΔ/ΒΒΔ  - πρόσκαιρα στα νότια από Δ διευθύνσεις έως ισχυροί - και θερμοκρασία σε πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα έως τα μέσα της βδομάδας. Σε άνοδο την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή και σε υψηλά επίπεδα - τοπικά έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.  

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 11/12-06-2016


Ημερομηνία: 10 Ιουνίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11/12-06-2016
 
Νεφώσεις με περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά την Κυριακή στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο και σε ελαφρώς υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 06-06-2016 έως 10-06-2016


Ημερομηνία: 06 Ιουνίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 06-06-2016 ΕΩΣ 10-06-2016
 
Με βροχές και παροδικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ξεκινάει η βδομάδα - ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές. Επιδείνωση του καιρού την Τρίτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας - τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Βροχές αργά το βράδυ και στην νότια νησιωτική χώρα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού την Τετάρτη με τα φαινόμενα να περιορίζονται στην δυτική Ελλάδα. Αστάθεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες την Πέμπτη και την Παρασκευή στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδα. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - την Τετάρτη θα στραφούν πρόσκαιρα σε Β/ΒΒΑ και θα ενισχυθούν - και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο την Δευτέρα, σε σημαντική πτώση στα μέσα της βδομάδας και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 04/05-06-2016


Ημερομηνία: 3 Ιουνίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 04/05-06-2016
 
Νεφώσεις με τοπικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας καθώς και σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές με τοπική αστάθεια στην ανατολική Θεσσαλία το απόγευμα της Κυριακής. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις εξασθένησης την Κυριακή και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε ελαφρώς υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 30-05-2016 έως 03-06-2016


Ημερομηνία: 29 Μαίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 30-05-2016 ΕΩΣ 03-06-2016
 
Με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις ξεκινάει η βδομάδα - τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη και την Τετάρτη - τοπικές μπόρες στην Θράκη. Επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή με βροχές και παροδικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο βόρειο Αιγαίο - έντονα κατά τόπους φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - την Πέμπτη θα στραφούν σε ΒΔ/ΔΒΔ και θα ενισχυθούν την Παρασκευή στο Ιόνιο και το δυτικό Κρητικό σε τοπικά ισχυρούς. Θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα - τοπικά στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας έως τους 36 βαθμούς Κελσίου. Σε σημαντική πτώση την Παρασκευή. 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 από 4