Ανανέωση δεδομένων καθημερινά στις 10:15 πμ και στις 22:00 μμ
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Καστοριά  0.2°

 Γρεβενά  0.5°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καρπενήσι -1.8°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Αργοστόλι 18.5°

Υψηλότερος υετός
   Ηράκλειο 0.2mm

Μέγιστος άνεμος
   Ερμούπολη 7 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνότερες νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους και τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Παγετός Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Statistical Analysis - Long term estimation of weather for winter 2015 (New York)


Date: 22 November 2014
 
STATISTICAL ANALYSIS - LONG TERM ESTIMATION OF WEATHER FOR WINTER 2015 (NEW YORK)
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 - Μεσοπρόθεσμη πρόγνωση καιρού


Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2014
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
 
Πως θα μπορούσε να εξελιχθεί ο καιρός τον Δεκέμβριο; Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ή ενδέχεται να έχουμε κύμα με χαμηλές θερμοκρασίες; Ποια η πιθανότητα για χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο?
 

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 22/23-11-2014


Ημερομηνία: 20 Νοεμβρίου 2014
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22/23-11-2014
 
Σποραδικές βροχές το Σαββατοκύριακο στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στα υπόλοιπα πελάγη από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 17-11-2014 έως 23-11-2014


Ημερομηνία: 16 Νοεμβρίου 2014
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 17-11-2014 ΕΩΣ 23-11-2014
 
Με σποραδικές βροχές στην δυτική Ελλάδα ξεκινάει η βδομάδα - πρόσκαιρα και σε περιοχές της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας. Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη με βροχές και παροδικές μπόρες στα δυτικά, ανατολικά και βόρεια. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Πέμπτη. Σημαντική μεταβολή του καιρού την Παρασκευή στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα - καιρικές συνθήκες οι οποίες θα διατηρηθούν και το Σαββατοκύριακο. Άνεμοι από ΝΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, από την Πέμπτη θα στραφούν σε Β με τάσεις ενίσχυσης και θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μέχρι την Τετάρτη - σε σημαντική πτώση από την Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα ήταν η Ελλάδα αν ανέβαινε η στάθμη της θάλασσας - Κεντρική Μακεδονία


Ημερομηνία: 03 Νοεμβρίου 2014
 
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
Ποια θα ήταν η μορφή της Ελλάδας αν έλιωναν οι πάγοι και ανέβαινε η στάθμη της θάλασσας? Πόσο θα επηρεάζονταν οι παραθαλάσσιες περιοχές και πως θα διαμορφωνόταν η νέα ακτογραμμή?
 

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 από 3