Τρέχον run 00:00
06:00
12:00
18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης  Διαφήμιση 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Πολύγυρος 13.6°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Ρέθυμνο 29.7°

Υψηλότερος υετός
   Νάξος 0.5mm

Μέγιστος άνεμος
   Σκύρος 3 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Τοπικές νεφώσεις μεγάλου ύψους Ηλιοφάνεια Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια

Φωτογραφία της ημέρας

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 22/23-10-2016


Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15/16-10-2016
 
Νεφώσεις και τοπικές μπόρες σε περιοχές του Ιονίου, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου - ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες μετά το μεσημέρι σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, των Κυκλάδων και της Κρήτης με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών βροχών. Σταδιακή επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με βροχές και παροδικές μπόρες μετά το μεσημέρι στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν σε Β/ΒΒΔ ασθενείς και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά πεδινά έως τους 27 βαθμούς Κελσίου. Στην βόρεια Κρήτη ενδέχεται να αγγίξει και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα

Μακροπρόθεσμη πρόγνωση καιρού - Νοέμβριος 2016


Ημερομηνία: 20 Νοεμβρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Προγνωστικός χάρτης θερμοκρασιακής απόκλισης Ελλάδος για τον μήνα Νοέμβριο.
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 17-10-2016 έως 21-10-2016


Ημερομηνία: 17 Οκτωβρίου 2016
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 17-10-2016 ΕΩΣ 21-10-2016
 
Με τοπικές βροχές ξεκινάει η βδομάδα σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, του βόρειου Αιγαίου, της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου - σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς τοπικές βροχές την Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές βροχές την Τετάρτη στα δυτικά και βόρεια. Καλές καιρικά συνθήκες την Πέμπτη στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή με κατά τόπους ισχυρές βροχές. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί, την Πέμπτη θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σταδιακά σε Ν/ΝΝΑ και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση - σε άνοδο μετά τα μέσα της βδομάδας. 

Διαβάστε περισσότερα

Μακροπρόθεσμη πρόγνωση καιρού - Οκτώβριος 2016


Ημερομηνία: 3 Οκτωβρίου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Προγνωστικός χάρτης θερμοκρασιακής απόκλισης Ελλάδος για τον μήνα Οκτώβριο.
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2016 (Κύπρος)


Ημερομηνία: 31 Αυγούστου 2016
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 (ΚΥΠΡΟΣ)
 
Ελαφρως δροσερότερο αναμένεται σε γενικές γραμμές το φθινόπωρο 2016 στην Κύπρο. Κύρια χαρακτηριστικά ο ζεστός γενικά καιρός τον Σεπτέμβριο, ο κανονικός - με ζέστη στα μέσα του - Οκτώβρης και ο ψυχρός Νοέμβρης.

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 από 4