00:00
06:00
12:00
Τρέχον run 18:00
             Άνεμος: Bf  Km/h       Θερμοκρασία:             Υπηρεσίες  Πληροφορίες  Επικοινωνία  Όροι Χρήσης 
Αρχική / Europe / South Europe / Greece (Ελλάδα)

Ο Καιρός - Greece (Ελλάδα)

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

 Μήλος  19.1°

 Λήμνος  17.2°

 Χίος  18.8°

 Τρέχουσες ακραίες

Χαμηλότερη θερμοκρασία
   Καστοριά 4.3°

Υψηλότερη θερμοκρασία
   Κάρπαθος 20.8°

Υψηλότερος υετός
   Κως 6mm

Μέγιστος άνεμος
   Φηρά 7 Bf

Επιλογές Περιοχές
Weather map of Greece (Ελλάδα)Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Τοπικές καταιγίδες Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές ψεκάδες Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Ηλιοφάνεια Αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Μέτρια βροχόπτωση Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Τοπικές καταιγίδες Μέτρια βροχόπτωση Πυκνότερες νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών ή ψεκάδων Άστατος καιρός με διαστήματα βελτίωσης Τοπικές καταιγίδες Τοπικές νεφώσεις χαμηλού ύψους Ηλιοφάνεια Ηλιοφάνεια

Φωτογραφία της ημέρας

 

Αρθρα

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 23-11-2015 έως 27-11-2015


Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2015
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 23-11-2015 ΕΩΣ 27-11-2015
 
Με βροχές και παροδικές μπορες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ξεκινάει η βδομάδα - καλύτερες καιρικά συνθήκες με αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη με έντονα κατά τόπους φαινόμενα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - ισχυρές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (>1400-1600μ). Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Πέμπτη το πρωί. Επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη το βράδυ/Παρασκευή ξημερώματα με έντονα κατά τόπους φαινόμενα - ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Άνεμοι από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης από την Τετάρτη το απόγευμα σε ισχυρούς και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Χειμώνας 2015-2016 (Ελλάδα)


Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016 (ΕΛΛΑΔΑ)
 
Ψυχρός αναμένεται σε γενικές γραμμές ο χειμώνας 2015-2016 με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας - μεγαλύτερη αποκλίσεις θα παρουσιαστούν στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2015 (Θεσσαλονίκη)


Ημερομηνία: 24 Αυγούστου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 
Διττή εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το φθινόπωρο 2015 με υψηλές θερμοκρασίες τον Σεπτέμβριο και σημαντικά χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο (κυρίως από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου). 

 

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Φθινόπωρο 2015 (Αθήνα)


Ημερομηνία: 24 Αυγούστου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015 (ΑΘΗΝΑ)
 
Διττή εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το φθινόπωρο 2015 με υψηλές θερμοκρασίες τον Σεπτέμβριο και σημαντικά χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. 
   

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ανάλυση - Μακροπρόθεσμη Εκτίμηση καιρού Καλοκαίρι 2015 (Αθήνα)


Ημερομηνία: 19 Μαίου 2015
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 (ΑΘΗΝΑ)
 
 
 
 
 
  

Διαβάστε περισσότερα

 

  1 2 3 4 5 6 7 από 7