Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 15 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2018
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15 ΕΩΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
 
Σάββατο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου - τοπικές βροχές αργά το απόγευμα σε τμήματα της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως μέτριοι.
Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και έως 30 βαθμούς στα βόρεια, έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 27 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
Κυριακή: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικές νεφώσεις αστάθειας τις απογευματινές ώρες σε τμήματα της Θράκης και του βόρειου Αιγαίου.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο έως μέτριοι.
Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και έως 32 βαθμούς στα βόρεια, έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 28 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
 
Δορυφορική εικόνα της Ελλάδας το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018
Πηγή: worldview.earthdata.nasa.gov
 
 
Προγνωστικοί χάρτες περιφερειών Ελλάδας: 
 
Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (17 έως 23 Σεπτεμβρίου) ξεκινάει με σποραδικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα - καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Το καιρικό αυτό σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι τα τέλη της βδομάδας όπου ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης στα μέσα της βδομάδας στο Αιγαίο σε τοπικά ισχυρούς και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη πτώση την Τετάρτη - σε σημαντική άνοδο το Σαββατοκύριακο.
 
Δημήτρης Καμπόλης
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 14/9/2018