Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 10 έως 11 Νοεμβρίου 2018

Ημερομηνία: 9 Νοεμβρίου 2018
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 ΕΩΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
 
Σάββατο: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στις Σποράδες, την Σκύρο, την ανατολική και νότια Εύβοια, την θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις νότιες Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες στην νοτιοανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και το Ιόνιο.
Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι - στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το Ιόνιο από Α/ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς.
Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 18 βαθμούς στα βόρεια, έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 21 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
Κυριακή: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Μαγνησία, τις Σποράδες, την βόρεια και ανατολική Εύβοια, τος νότιες Κυκλάδες και τα νότια Δωδεκάνησα. Σταδιακά και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην νότια νησιωτική χώρα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες στην ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 18 βαθμούς στα βόρεια, έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 21 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
 
Δορυφορική εικόνα της Ελληνικής επικράτειας το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018
Πηγή: worldview.earthdata.nasa.gov
 
 
Προγνωστικοί χάρτες περιφερειών Ελλάδας: 
 
Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (12 έως 18 Νοεμβρίου) ξεκινάει με σποραδικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την βόρεια Κρήτη. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Τρίτη με γενικευμένα φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα όχι όμως ιδιαίτερης έντασης.
Βελτίωση του καιρού την Τετάρτη και έως το Σαββατοκύριακο.
 
Δημήτρης Καμπόλης
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 9/11/2018