Πρόγνωση καιρού για τo Σαββατοκύριακο 1 έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερομηνία: 31 Αυγούστου 2018
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1 ΕΩΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
 
Σάββατο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι.
Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα και έως 34 βαθμούς στα βόρεια, έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 31 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
Κυριακή: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι.
Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 34 βαθμούς στα βόρεια, έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 31 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.
 
Δορυφορική εικόνα της Ελλάδας το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018
Πηγή: worldview.earthdata.nasa.gov
 
 
Προγνωστικοί χάρτες περιφερειών Ελλάδας: 
 
Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (3 έως 9 Σεπτεμβρίου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη στα βορειοανατολικά με σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Αστάθεια την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και βόρειας Ελλάδας. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο με γενικευμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά - κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης στα μέσα της βδομάδας στο Αιγαίο σε τοπικά ισχυρούς και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση την Πέμπτη.
 
Δημήτρης Καμπόλης
YouWeather.com

Ημ/νία καταχώρησης: 31/8/2018