Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 27-12-2013

 
Ημερομηνία: 26 Δεκεμβρίου 2013
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-12-2013
 
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
 

Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 27-12-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στο βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Ήπειρο, την κεντρική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Θράκη θα είναι έντονα. Ισχυρές κατά περιόδους χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Άνεμοι στο Θρακικό από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά. 

Αττική: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα νότια του νομού και τις πέριξ του Σαρωνικού περιοχές θα είναι έντονα. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό και τον Σαρωνικό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με παροδικές βροχές. Άνεμοι από NA διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
YouWeather.com

 

Ημ/νία καταχώρησης: 26/12/2013